Una historia sobre la inocencia – Curtmetratge

Aquest curt es diu “Una historia sobre la inocencia”, endavant ..clica a la notícia per veure el vídeo 😉

“Amb aquest curt volia parlar sobre la innocència, relacionant-la amb els problemes que ens afecten i sobre el consum de drogues.  Com hi ha gent que prova les drogues per poder tirar endavant i acaben fent-se addictes. Com des de la innocència som en part inconscients, i com amb el consum de les drogues ens tornem altra vegada inconscients.

Em vaig motivar a fer el curt quan vaig conèixer una situació semblant d’una persona que tenia a prop.”

Enric R.A.

 

Anirem compartint “cosetes” que fem les joves de la coop. Hi ha algunes de nosaltres que a casa també dediquem temps a l’art, als audiovisuals, a reflexionar i repensar-nos. A l’entitat, a casa, al carrer, a la botiga, a.. totes tenim preocupacions, dubtes, necessitats, etc. Sí, som joves. Sí, sentim intensament com qualsevol altra persona. Sí, tenim veu pròpia.