Les colònies d’estiu

Ho hem tornat a fer!! Aquest estiu, sí! No hi ha hagut virus que ens ho impedís! :slightly_smiling_face:

Hem estat uns dies realitzant estades a la casa de colònies El Bosc de la Massana, a Vilablareix, prop de Girona. Un indret on hi hem estat ben a gust, envoltades d’espais naturals amb molta ombra i, per sort, amb una piscina meravellosa on fer passar la calor incipient que ha fet.

Els nostres objectius.. compartir temps juntes fora la ciutat fent descoberta d’entorns naturals, esdevenint una família que s’organitza per a realitzar les tasques quotidianes, que conviu amb respecte i alegria.

Abans de marxar ens vàrem organitzar per grups. Vàrem anar creant els menús dels àpats, xerrant sobre com cuinaríem i faríem les tasques de neteja dels espais comuns.

Hem estat compartint creacions audiovisuals de tot tipus d’algunes de nosaltres, com a mostra del que fem durant l’any. Curtmetratges i cançons que parlen sobre com ens sentim, de la societat en la que vivim i de tot allò que tenim en ment. Amb aquestes, s’han generat petits espais de reflexió i debat que ens permetien xerrar de les pròpies emocions i com ens relacionem unes amb les altres. Hem xerrat, ens hem conegut millor, hem debatut i mostrat allò que cadascú fa, hem fet fotos, jugat i passejat per la natura.

Unes colònies on hem coincidit gent ben diversa, amb necessitats i sensibilitats de tot tipus. Podem dir que hem tingut la possibilitat de generar espais nous i canvis de rols, sortir dels marcs estipulats que ens atrapaven i ser, en la mesura del possible, la millor versió de nosaltres mateixes.