Casalnet

Hem tingut el blog una mica parat i us hem tingut una mica oblidats… Vam fer moltes activitats durant l’estiu i no ens ha donat temps a parar i escriure-les!

Vam fer un programa de ràdio amb perspectiva de gènere a partir de les cançons que escoltem.Vam fer de reporters i reporteres i vam anar a veure l’exposició de Maculney (dues vegades!): a la primera vam conèixer l’obra de l’artista, a la segona vam compartir la sessió i l’activitat amb un col·lectiu de persones amb diversitats funcionals que compartíem interessos, que no coneixíem i que són les nostres veïnes. Vam poder fer una partitura conjunta i va ser una bona experiència!

I què més vam fer? Hem fet amics i amigues nous i hem anat a la platja de Badalona i de Montgat. També al Laberint d’Horta i hem jugat a jocs de realitat virtual! Hem jugat a criquet juntes, hem celebrat l’estiu amb una BBQ a les Planes i hem grimpat al Climbat de la Foixarda!