QUÈ VAM FER A LES COLÒNIES?

El dia 2 de juliol del 2019 vam anar de colònies amb nois i noies de Colectic. Vam anar a Bassagoda Park, un lloc molt bonic. Vam anar en autobús i vam trigar 2 hores a arribar. Quan vam arribar, vam anar als nostres Bungalous. Després d’arribar, alguns nois i noies van anar a piscina, després alguns nois i noies van decidir anar a passejar i jugar futbol… Després de sopar, vam anar a jugar i fer activitats de nit.

El següent dia vam anar al riu, vam berenar, jugar amb jocs d’aigua i de seguida va venir el Pep, l’educador. A la nit vam fer activitats de nit i ens vam divertir molt. El tercer dia per al matí vam anar a piscina, ens vam divertir molt i després de dutxar els monitors ens van fer unes activitats. Unes hores més tard vam preparar una barbacoa junts. Aquest va ser l’última nit junts. El quart dia ens vam aixecar, vam anar en piscina per una estona, vam preparar el dinar i vam marxar cap a la nostra ciutat.

SIMRAN, SIMRAN