El TEB és finalista del premi del Consell d’Immigració 2014

Som finalistes dels #premis del Consell d’Immigració pel nostre projecte “Dinàmiques participatives vers els Drets Humans”!!!!  Per això, divendres, van venir a fer-nos un reportatge que es projectarà durant la gala de lliurament del premi el proper 18 de Desembre.

El Premi Consell Municipal d’Immigració vol reconèixer la feina duta a terme per una entitat o un projecte en l’àmbit de la immigració.

El premi que presentem a continuació és, doncs, el compromís adquirit per l’Ajuntament de Barcelona amb el Consell Municipal d’Immigració, i pretén valorar principalment els treballs o la feina feta per tal d’assolir la integració real de les persones immigrades en tots els àmbits de la vida ciutadana de Barcelona.Aquí us deixem unes imatges del reportatge que ens van venir a fer divendres passat, explicant el projecte Dinàmiques Participatives vers els Drets Humans i el projecte de videoclips de la La Llama.

IMG_1315 IMG_1338 IMG_1337 IMG_1282 IMG_1277 IMG_1263 IMG_1250 IMG_1252 IMG_1253 IMG_1254 IMG_1256 IMG_1261