El TEB a la cloenda de l’any de “Barcelona Capital Europea del Voluntariat”

Ahir dijous 4 de Desembre del 2014 el TEb va estar present a l’acte de cloenda de l’any 2014 on Barcelona, ha tingut l’honor de ser la capital europea del voluntariat.

L’alcalde Xavier Trias va inaugurar l’acte, juntament amb Neus Munté, Consellera de Benestar Social i Família de la Genralitat de Calalunya, Carles Agustí, Comissionat Part Ciutadana Associacionisme Ajuntament de BCN, entre d’altres. L’acte va ser presentat pel rei de les paraules, en Marius Serra.

Volem felicitar a la ciutat de LISBOA, que tindrà l’honor d’esdevindre la nova capital europea del voluntariat durant l’any 2015, així com també al projecte GRASOL, Fundació projecte Home, guanyador del premi del voluntariat d’enguany. Moltes felicitats per laf eina feta, tant dels professionals com, dels voluntaris, als que volem felicitar i agraIr deforma espacial per la seva tasca desinteressda i tan valuosa per la societat i aquells que més ho necessiten.

Ens va fer molta il·lusió ser una de les entitats elegides per sortir al vídeo oficial de l ‘acte, ja que el TEB, tot i que no treballa amb la federació catalana de voluntaris, si que té una gran trajectòria de treball voluntari amb joves  i adults que algun dia van ser participants de l’entitat, que dediquen el seu temps i les seves habilitats a la nostra entitat, ajudant-nos en el dia a dia tant als professionals com als joves i adults de l’entitat. Potser coneixereu alguns d’aquests voluntaris que ens ajuden de forma desinteressada en tot allò que fem: Drako, Sutra, Walid, Adnan, Víctor, Maruf, Jony, Rakib, Waqar, Michael, Ravi, Bonjo… i moooooolts més !!

Si vols veure les fotos de l’acte d’ahir al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona , aquí us en deixem una mostra: