Videoreportatge “Festa+Raval=Festival”

Aquest reportatge el van realitzar els joves del Teb durant tots els dies de preparació de la Festa Major del carrer dels Salvador, que va tenir lloc el passat 12 de juliol al barri del Raval.

La gran novetat d’aquest any va ser el projecte intergeneracional de creació musical que van desenvolupar joves cantants de rap del Teb amb un grup d’àvies de Mon Raval. El projecte va consistir en l’el·laboració de la cançó de la Festa Major mitjançant la música rap. Festa+Raval=Festival va ser el nom triat entre tots per la cançó. Els joves i les àvies van el·laborar les lletres i van realitzar assajos per tal d’interpretar el tema en directe el dia de la festa del carrer. Així doncs, durant dies, els joves i les àvies van estar compartint espai, practicant, xerrant i cantant. Aquesta bona sintonia va quedar palesa dalt de l’escenari, com podeu observar al vídeo.

A banda de la cançó, els joves i les àvies també van treballar junts per decorar el carrer amb materials reciclats.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t2SlOYg4_SM[/youtube]