Barbacoa Halal; trobada de la família Teb

Un any més la Barbacoa Halal ha sigut un èxit, convertint-se en una tradició de l’entitat, on la família del Teb ens trobem al voltant de la taula per gaudir d’un bonic dia i celebrar el final de curs. Els i les joves, el grup d’adults, els i les voluntàries i treballadores, ens hem retrobat a Les Planes per fer de nou la Barbacoa Halal. Més de 50 persones a taula, en un calorós dia, on hem pogut riure i gaudir plegats de moments inolvidables que fan que aquesta gran família no pari de créixer, enfortint així, els lligams de la nostre comunitat.

Per veure més fotos ves a Àlbum: Casalnet 2012. Barbacoa Halal

Els primers plats van ser delícies que cadascú va portar per compartir amb tothom i de segon els nostres joves cuiners es van encarregar de posar llenya al foc i rostir més de 20 pollastres!! Un cop ben tips, sobretaula i repòs, no van faltar els jocs de grup que van tornar a organitzar i dinamitzar alguns dels joves del Teb, ho van fer de conya!! ja mateix els veiem fent de monitors pel Raval…. tothom s’ho va passar genial i vam riure com mai.

Per veure més fotos ves a Àlbum: Casalnet 2012. Barbacoa Halal

Volem agrair a totes les persones fer possible aquesta trobada, doncs son aquests moments, on el treball que dia a dia fa la nostre entitat al Raval, es veu més recompensat, al veure enfortits els vincles d’una comunitat que vol gaudir i compartir moments i espais.

Moltes gràcies a tothom!!