Gran èxit de la Festa Major al Carrer dels Salvador

Aquest any l’Associació per a Joves Teb i Ravalnet s’han sumat a organitzar les Festes Majors del carrer juntament amb l’Associació de veïns i comerciants de la Taula del Raval i amb el suport de Taula Jove del Raval. Aquesta col·laboració ha sigut molt ben valorada per tothom, doncs ha facilitat enfortir els vincles intergeneracionals entre persones de orígens ben diversos, i gaudir plegats de les nostres Festes. Ens hem quedat amb molt bon sabor de boca, amb ganes d’anar més i ja pensant en tornar a celebrar-ho plegats el proper any.

Hem decorat el carrer i aquest s’ha omplert de color i vida, tothom amb un somriure comenta que fa molt goig, les persones més grans ens expliquen que feia molt d’anys que no es decorava i que els hi ha fet molta il·lusió tornar a veure’l tant engalanat. Aquest bon acolliment ens fa agafar més ganes de seguir recuperant la Festa Major al nostre carrer, i poc a poc, cada any anar a més sumant a tota la comunitat.

Per veure més fotos ves a l’Àlbum: Casalnet 2012. Preparant les Festes Majors

Les dones de l’Associació de veïns i comerciants de Taula del Raval han iniciat la festa amb una riquíssima xocolatada i croissants per les i els més menuts, però als grans també ens agrada, i tothom hem assaborit aquest moment de dolçura. Els i les JovesTeb han fet una nova exhibició de ball i música, fruit del treball realitzat al taller de Maquetes i de Break Dance que impulsa Ravalnet i el Teb. Ha sigut un èxit gaudit per un públic molt divers i en un ambient molt familiar, així es com ens agrada el nostre barri, molt proper i amb una gran i rica diversitat.

Per veure més fotos ves a l’Àlbum: Festa Major del Raval al Carrer dels Salvador

El programa de ràdio “Extraradi” de COMRàdio, s’ha interessat per aquesta experiència comunitària de recuperació de les Festes Populars de Carrer i han entrevistat al Noël i l’Eva per conèixer aquesta iniciativa. Aqui podeu escoltar l’entrevista:

[stream provider=sound flv=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2012/07/20120713_entrevista_extraradi_comradio.mp3 img=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2010/03/logo300-e1290195961627.png embed=false share=false width=600 height=20 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Volem tornar a agraïr a totes les veïnes i veïns, els i les joves i entitats que han fet possible gaudir d’aquest gran dia i convidem a tothom a participar d’aquesta inciativa per així el proper any fer-la encare més grossa!!

Visca la Festa Major! Visca el barri del Raval!