Passejada per la Festa de Cultura Popular del Raval

El passat dissabte 16 de març vam participar de la Festa de Cultura Popular del Raval. Els carrers del barri es vam omplir de festa, color i gresca amb tot l’imaginari tradicional. Aquest acte ha sigut possible gràcies a una desena d’entitats que treballen en el camp de la cultura popular i tradicional al barri del Raval i al districte de Ciutat Vella que ompliran de color i festa els carrers del barri.

Els i les Joves del Teb vam gravar una mica de vídeo que ara us mostrem:

[stream provider=video flv=x:/mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/04/cultura_popular.flv img=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2012/03/cartell-festa-cultura-popular-final-copia-web-511×1024.jpg embed=false share=false width=600 height=340 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

També hem fet algunes fotos… la veritat ha sigut una mati molt bonic i divertit!