Vídeo de l’homenatge “Badre siempre con nosotros”

Ja fa un any que malauradament el nostre amic i veí Badre ens va deixar.

El passat divendres 2 de desembre, coincidint amb l’aniversari de la seva mort, familiars, amics i veïns del barri van fer un homenatge íntim i es van aplegar per recordar-lo. Sempre el portarem al nostre cor.

Badre siempre con nosotros.

T’estimem.

Aquí teniu el vídeo de l’homenatge que es va fer a la plaça Folch i Torres el 15/04/2011. Editat per la seva germana amb la col·laboració dels seus amics:

[stream provider=video flv=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2011/12/MASTER_BADRE.flv img=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2011/12/cartell-badre.jpg embed=false share=false width=600 height=338 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]