Aquest any 2012 el TEB fa 20 anyets !!!!

Hola a tothom!

En motiu del 20è aniversari de l’Associació per a Joves TEB, hem decidit preparar una sèrie de esdeveniments que s’aniran fent al llarg del proper 2012, però per a fer això, creiem que és molt important comptar amb tota la gent que ha format part d’aquesta gran família durant tot aquests anys.

El motiu doncs, d’aquesta missiva, és convidar a totes aquelles persones que estiguin interessades en fer coses guapes i col·laborar, a que vinguin el proper dia 16 de desembre a les 19:00 a la sala polivalent del TEB per començar a posar en comú totes les idees que sorgeixin entre totes i tots i així engrandir la llista d’activitats que se’ns puguin ocórrer.

Així doncs, si t’interessa, ja saps que pots venir a gaudir del pica-pica i passi de vídeo que tindrem preparat. També tenim alguna dinàmica preparada per a fer més agradable la reunió i facilitar també la presa de decisions i la recol·lecta d’idees que traurem entre totes i tots.

Salut!!

Equip TEB