12 hores de futbol de Taula Jove

Una any més hem participat a les 12h de futbols sala organitzat per la taula jove del Raval. Ha sigut un dia intensiu de futbol i més futbol, això si, amb un sol impressionant. Han participat Franja, AEIR raval, Casal d’Infant, el Drassanes… hi hagut molta emoció fins al final i dels grans va guanyar Gavina. El TEB hem quedat tercers i ja està molt bé, com a reflexió en treiem que hem d’aprendre a perdre per poder guanyar, eh joves!!

Si voleu veure més fotos feu un clic aquí

També hem fet un petit vídeo amb els teléfons, on podreu veure com ens ho hem treballat, escalfant, la tàctica…

[stream provider=video flv=x:/joves.colectic.coop/files/2010/06/12h_1.flv img=x:/joves.colectic.coop/files/2010/03/logo300.png embed=true share=true width=600 height=450 dock=true controlbar=over bandwidth=med autostart=false /]