Obrint Portes del Raval. Diumenge 30 de maig

Obrint portes al Raval: vine a conèixer entitats del barri tot jugant” és una iniciativa de 15 associacions que, a través de una gimcana i de tallers i activitats complementàries, vol donar a conèixer als veïns i veïnes del Raval les entitats que existeixen en el seu teixit.

El punt de partida de la gimcana, diumenge 30 de Maig a les 10.30 h, és a la Plaça Folch i Torres.

Acte final amb entrega de premis, taller de percussió corporal i pica-pica popular, a les 13h a la mateixa plaça.

Per saber-ne mes: Obrint Portes del Raval

La passejada començarà a la Plaça Folch i Torres a les 10h30, on s’entregarà un passaport que s’ha de segellar als locals de les associacions que formen part del recorregut. El passaport amb tots els segells es podrà canviar per una bossa amb material de les entitats participants.

Un pica-pica popular posarà punt final a l’itinerari a la mateixa plaça Folch i Torres a les 13h. A més a més, tindran lloc nombroses activitats complementàries, com un taller de teatre, la projecció d’un documental, dinàmiques i activitats de geolocalització, entre altres sorpreses.

Podeu consultar i descarregar el programa complet i el mapa del recorregut al bloc d’Obrint Portes del Raval.

On està la Plaça Folch i Torres? Fes un clic aquí.