Cooperem 2022

Un any més hem col·laborat en el Cooperem per la diversitat. Aquest projecte va néixer fa 10 anys i hi participen diferents entitats de joves del districte de ciutat vella, així com entitats de persones amb discapacitats. Aquesta edició està centrada en la temàtica de l’autoestima i la identitat, sota el títol “L’autoestima i la identitat, com la vivim? Com la sentim?”

En col·laboració amb el Taller Sant Jordi, des de Colectic, durant aquests últims mesos s’ha treballat sobre aquesta temàtica a través de les audiovisuals. A través d’unes sessions de fotografia i de gravacions d’àudio, es va recollir un material molt interessant que tindria com ha resultat un vídeo que es va presentar a una sessió del Cooperem.

Us deixem amb algunes fotos de l’exposició situada al Palau Alòs titulada; L’autoestima i la identitat, com la vivim? Com la sentim? I unes imatges de la sessió on es va presentar el vídeo.