30 anys de Colectic

Aquest any Colectic celebra el seu 30 aniversari, que en realitat són 25 anys com associació TEB i 5 anys com cooperativa Colecti jajaj Però s’ha fet una gran festa! On els joves estàvem convidats a participar. El dia abans a la tarda ja vam ajudar a moure algunes cosetes de l’espai. Divendres al matí molts joves no van poder venir perquè estaven a l’escola, però alguns es van apropar per escoltar i participar en les xerrades i taules rodones del matí.

Després es van quedar en el dinar que es va fer al carrer, on van participar les veïnes i els veïns, associacions/entitats amigues, antics treballadors, etc.

A la tarda, es van realitzar uns tallers de robòtica on moltes de les joves de l’espai van participar i s’ho van passar molt bé.

Però, el que més ens va agradar, va ser el concert de rumba catalana que va haver-hi després i la Dj que va punxar més tard. Es van bufar les espelmes i es va repartir pastís per a totes les persones presents.

 

 

Va ser molt divertit, vam ballar, saltar i menjar!