Colònies 2021

Després d’un bon temps, finalment havíem pogut anar a les colònies. Vam anar a Casa Llavasa, a Durro, un lloc preciós.

Vam anar el dia 12 novembre 2021, com que era un divendres llavors hi havien joves que no podien venir pel matí doncs vam decidir d’anar per la tarda per les 15:00. Vam pujar en bus ja que vam trigar 3:00 hores en arribar.  Així mateix, després de l’arribada, vam anar a nostres habitacions i vam deixar les maletes. Com que era una mica tard llavors, ens havíem posat a cuinar per sopar, així mateix per la nit vam anar a passejar pel poble i mirar els estels. Més tard, hi havia gent que estava cansada per això s’havien anat a dormir i altres gent s’havien anat xerrar.

El següent dia, ens vam despertar a les 8:00 perquè ens havíem de preparar rápid per anar a una muntanya. Després de menjar el dinar, hi havia gent que s’havia anat a fer fotos. Quan vam arribar a la muntanya, vam posar-nos a fer fotos, era un lloc preciós perquè estavem a dalt de la muntanya on es veia tot el mirador del poble. A més a més, després de tornar de la muntanya, tots ens vam anar a descansar i com que feia molta fred, vam fer un llar de foc. Per la nit, el primer de tot vam sopar, després vam fer jocs de nits molt divertit i al fi vam anar per la muntanya un altre vegada a fer uns jocs de nit on vam fer jocs de teatre molt divertits. L’últim dia ens vam despertar per les 8, aleshores primer de tot vam esmorzar, després tots van anar a fer coses lliurement per exemple, fotos, xerrar… Al cap d’una estona vam dinar un menjar que estava molt deliciós i  després vam posar-nos a recollir les maletes i netejar la casa. Al final, vam tornar cap a Barcelona per les 5. Tot i que vam arribar molt tard a les 9. Ens vam divertir molt i els moments van ser molt bonics perquè vam passar temps junts i aquesta vegada vam poder celebrar les colònies a l’hivern.

Simran