COLÒNIES 2020

Aquells dies que vam passar a colònies havien sigut molt divertits i m’agradaria repetir aquells moments tant bonics.

Vam quedar per les 10 del matí, l’autobús va arribar una mica tard. Ens vam pujar en el autobús per les 11 teníem moltes ganes de arribar en colònies. Vam trigar 2 hores per arribar a Mas Colltort. Quan vam arribar estàvem molts contents i vam anar a les habitacions per deixar les maletes i veure la casa. La primera activitat que vam fer havia estat anar a la piscina ja que feia molta calor. Després d’anar a la piscina hi havia algunes persones que estava molt cansades, doncs algunes van anar a descansar i algunes volien veure el lloc doncs es van anar a passejar i vam anar a granja per fer fotos als animals. Vam fer jocs de nit amb els quals ens ho vam passar molt bé. El següent dia ens vam despertar a les 9 del matí per esmorzar i com que aquell dia teníem excursió per anar a les muntanyes doncs ens vam preparar. Després de fer l’excursió hi havia unes persones  que volien anar a fer piscina, doncs ens vam anar i ens vam divertir molt. Després vam fer unes activitats amb samarretes . Aquella última nit no havíem pogut fer jocs de nit perquè estava plovent  i a més feia molt fred per aquesta raó vam anar a veure una pel·lícula que era de por. Hi havia unes persones que havien anat a dormir i alguns que vam a acabar la peli. El tercer dia era l’ultim dia del colònies i ens vam despertar a les 9 del matí, vam anar a fer piscina i després de preparar-nos les maletes i tot vam decidir fer fotos que havíem sigut la nostra memòria de colònies.