Cooperem en la diversitat: Documental Puzle

cooperem

El Divendres dia 7 vam anar al casal del barri.

Quan vam arribar el casal del barri  vam veure un vídeo, el vídeo durava casi una hora. Desprès  vam parlar sobre el vídeo el mes estrany era que els personatges que ho van fer només tenien un peu o mà. La propera setmana farem unes activitats  junts i axis us donarem informació  i penjarem mes fotos.

A mi hem va agradar perquè tenen problemes però a ells no els importa res i continuen el seu camí. Si una senyora o un senyor van al carrer sense un braç o un peu no hem de  veure tanta estona a ella o a ell perquè es sentira malament o incomoda.

Aquí teniu els nostres fotos,

img_7771 img_7775

Adéu.                                                                                                                                    

Hamza Saghir i Ayisan Saghir.