Gimcana del Raval 2016

El Divendres 3 de juny de 2016 vam fer una gimcana al Raval amb tots els entitats del Raval, nosaltres vam quedar a les 16:30 a la plaça Sant Rafael per fer les inscripcions que son el Xavi i l’Álex que s’encarregava, a les 17:00 vam comencar la gimacana amb tots els equips, cada esport erava cada 20 minuts, cada esport era diferent, feiem espor amb discapacitat, com per exemple cadira de rodes que es feia al Collaso i Gil, també hi ha més eports que son: frisbee, Criquet, Bàsquet, circ i tennis taula. Els encarregats en donava un full dels esports i cada esport tenia uns punts que si l’encertes tindras punts al final ho sumem i el que hagi fet mes de punts, guanya, a les 20:00 ens vam reunir amb tots els equips, tambe vam fer fotos, aqui os deixem les fotos.

 

IMG_5122

IMG_5164

 

IMG_5193

IMG_5247