Hem parlat amb el conseller sobre la manifestació esportiva…

IMG_3366 IMG_3364

 

 

 

 

 

 

Avui 15 de març ha vingut el conseller Ferran Caymel Ubia jo, la Alex, la Eva, i el Luqman i li vam explicar que voliem fer una manifestació per que hi hagin camps de futbol i cricket al barri. Li hem demanat que parli amb la policia perque no posi tantes multes i no es quedi amb els bats i pilotes. També vam demanar lavabos, fonts d’aigua i li vam explicar que la futura pista de criquet es molt petita, i que falten bancs per que els amics vegin els partits.

Hem decidit posposar la mani perquè ell tingui temps de parlar i solucionar els problemes. Ens va dir que miraria de parlar amb Can Ricart i veure si es poden obrir més espais per jugar els caps de setmana.

Per aquest motiu desconvoquem la manifestació del proper divendres. Quan tinguem més noticies us avisarem.

IMG_3362IMG_3363