El Teb i PublicLab fotografien el Raval

Fa uns mesos el Teb va participar en una activitat feta per Publiclab, que tractava d’agafar una càmera i enganxar-lo en un globus aerostàtic per fer fotos del barri del Raval des de l’aire. La intenció era fer un mapa fet per nosaltres a partir de fotos fetes des de l’aire.

Quan vam arribar a Publiclab ens van ensenyar una mica el local i es van presentar ells dos eren en Pablo Rey i la Liz Barry. Ens van ensenyar un exemple de com havíem de fer les coses, després vam muntar la subjecció de la càmera, i també vam agafar corda per controlar el globus, ens van ensenyar el globus i finalment vam anar a la Rambla del Raval i vam fer fotos des del globus.

Aquesta activitat ens va agradar molt a tots sobretot al globus perquè era molt gran, ens va agradar sobretot quins controlaven el globus perquè era el més divertit