El Teb porta el Dia de l’e-participació a Barcelona

Logotip del projece Enabling European e-ParticipationVols fer escoltar la teva veu a la Unió Europea? El 7 de maig el Teb organitza, en el marc d’un projecte europeu, una jornada sobre participació online. L’objectiu és donar a conèixer a la ciutadania les eines en línia que té al seu abast per a la participació democràtica en la política de la UE i fomentar-ne el seu ús.

El projecte “Enabling European e-Participation” (Facilitant l’e-Participació Europea) s’ha posat en marxa a finals de febrer amb 13 socis: La xarxa europea de telecentres Telecentre Europa i dotze de les seves organitzacions membres, entre les quals està el Teb. Reunits a Brussel·les, Bèlgica, vam escollir el 7 de maig, dos dies abans del Dia d’Europa, com el Dia Europeu de l’e-Participació.

Saps que pots presentar una petició al Parlament Europeu? I que pots xerrar amb els responsables polítics de la UE a Twitter o Facebook? Existeixen diverses plataformes web i oportunitats de participació en línia en l’àmbit de la Unió Europea, però moltes persones no les coneixen. Amb els tallers i jornades que es realitzaran arreu d’Europa el dijous 7 de maig es mostrarà el costat pràctic d’aquestes eines i com es poden utilitzar en situacions concretes de la vida quotidiana.

El Teb i la Xarxa Punt TIC seran les encarregades de portar el Dia de l’e-Participació a Catalunya, amb una jornada que tindrà lloc a Barcelona. Ben aviat n’oferirem més informació. Ara com ara, reserva’t el 7 de maig!

Powered by WPeMatico