El Raval es vesteix de Festa Major!

Ja tenim aquí la Festa Major del Raval 2014! Durant els dies 10, 11, 12 i 13 de juliol el barri de Raval es vesteix de festa per acollir una àmplia programació d’activitats per a totes les edats i gustos. Esteu preparats per un cap de setmana intens?

El Teb i Ravalnet, com cada any, es sumen al programa d’actes amb una proposta al carrer dels Salvador, on tenim el nostre local. Durant les últimes setmanes els i les joves participants del casal d’estiu Casalnet han estat preparant la decoració que guarnirà el carrer durant la festa. Divendres 11 de juliol, entre les 18 i les 20.30 hores, podreu gaudir amb les actuacions de fins a 9 artistes: DJ Surco, David Show, La Zeta del Muñeco, Rilo Sánchez, Hijos de Pachamama feat DJ Can, Karpi feat Shaiman i Predy. El concert està organitzat amb la col·laboració del programa de ràdio One Love, que des d’aquest 2014 forma part de la programació de la nostra emissora de ràdio.

A més de la música també hi hauran activitats infantils i una xocolatada a càrrec de l’entitat Mon Raval.

Podeu consultar la resta de la programació de la Festa Major en aquest enllaç. Hi haurà més música, projecció de documentals, capgrossos, mostres gastronòmiques… No t’ho pots perdre! T’esperem al Raval aquests dies!

http://elteb.org/wp-content/uploads/2014/07/froglow.jpg