L’Ángel, de la fundació Arrels visita el Taller de Rimes

Fa uns dies ens va visitar l’Ángel, que ve de la Fundació Arrels. El motiu de la seva visita era una entrevista feta per alguns dels participants del Taller de Rimes ja que ara mateix estan en procés de construcció i elaboració de lletres noves per una cançó que vol parlar de les conseqüències que està tenint la crisi en les persones. Així doncs, un dels temes tractats són els desnonaments i també la gent que no té accés a l’habitatge. L’Ángel, amb la seva experiència i els seus relats va donar moltes idees i visions als joves del Taller de Rimes, que van preguntar forces preguntes sobre aquestes temàtiques i finalment, van cantar trossets de les lletres que estan fent perquè l’Ángel les escoltes. Va ser una experiència molt enriquidora!

Aquí podeu veure algunes fotos

IMG_5747 IMG_5742 IMG_5740 IMG_5730 IMG_5729 IMG_5726