Anem al Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Els Tebetians vam assistir ahir dia 23 de juliol al  Teatre del CCCB, on l’espactacle i l’entreteniment no van faltat gens. Des del començament de l’obra fins i tot al acabar, quan vam començar un mena de roda de premsa fent unes preguntes als actors, que ens van contestat de bon grat. La experiència de l’obra Jo Mai ha sigut una sensació nova, per mi, per la vida o manera de viure que ens han transmès el diferents actors, la trama que jugava amb els  flashbacks, i les dificultats de viure dels personatges però no cal oblidar les festes que muntaven, la música, i cal destacar el personatge d’en Maxi, un noi molt positiu davant qualsevol adversitat que es presenta. També la noia, la Júlia, que no he pogut comprendre bé la seva manera de viure.