Participem a l’Spark, 4t Fòrum Mundial de Telecentres

L’Associació per a Joves Teb participa el 28 i 29 de maig al 4t Fòrum Mundial de Telecentres Spark 2013, que té lloc a Granada. Hi anem com a socis de Telecentre-Europe i com a encarregats de l’Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC.

Participació catalana a l'Spark 2013
Participació catalana a l'Spark 2013

Estarem acompanyats per altres institucions i organitzacions catalanes: Neàpolis, Citilab, el Mobile World Capital, l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Esplai i la Generalitat de Catalunya. Juntament amb aquests organismes, ens farem càrrec de l’estand de Catalunya al fòrum, que portarà el lema “Catalonia, Country of Innovation” (Catalunya, un país d’innovació) i mostrarà el potencial del nostre país.

De fet, la innovació serà un dels tres eixos d’aquesta trobada. Els altres dos són les persones i la sostenibilitat. L’Spark 2013 porta com lema “Technology is magic” (La tecnologia és màgia) i ofereix un extens programa de conferències i taules rodones, així com diferents espais per expressar i compartir idees, projectes i experiències.

Organitzat per la Fundació Telecentre.orgTelecentre-Europe, Comunidad de Redes de Telecentros, Consorcio de los Ríos-Red Guadalinfo, l’Agència Nacional de la Societat de la Informació de Corea, Spark reunirà a participants del sector de les TIC per al desenvolupament, així com representants d’organismes públics i privats d’arreu del món. Serà, doncs, tota una oportunitat per conèixer experiències de telecentres i xarxes de telecentres d’altres països i plantejar estratègies i projectes conjunts.

El fòrum es podrà seguir per streaming a través de la plana web de la trobada i per estar-ne informats/des també podreu seguir l’etiqueta #Spark13 al Twitter.

Per saber més sobre la presència catalana al fòrum, podeu consultar aquest enllaç.