Hip-hop sense fronteres: trobada de JovesTEB amb Gangaway Beatz i The Hip Hop Re:Education

El cap de setmana del 4 i 5 de maig ens van visitar els companys i companyes del projecte Gangway Beatz de Berlin i del projecte The Hip Hop Re:Education Project de la ciutat de Nova York. Va ser una experiència molt enriquidora i bonica. Amb les disciplines del Hip Hop com a eix central els joves dels varis projectes han fet un intercanvi de coneixements, impressions, cultures, músiques i tècniques. El divendres ens vam reunir tots al TEB per conèixer-nos, xerrar, intercanviar opinions i sobretot cantar i ballar per després anar a gravar un videoclip pels carrers del barri. La visita va culminar el dissabte a la tarda amb un concert a la Plaça Folch i Torres on van actuar els B. Rangers conjuntament amb les companyes de Break Swag, els joves del TEB i el Casal dels Infants i els integrants dels projectes de Berlín i Nova York.

Un espectacle ple d’emoció i hip hop en un ambient festiu i de barri!

Des d’aquí volem enviar una abraçada molt forta als dos col·lectius que han vingut a visitar-nos i amb els quals hi ha hagut una relació immillorable!

Fins molt aviat!!!

Auf Wiedersehen und bis bald!!!

Thank you and see you soon!!!