Sant Jordi al TEB, Sant Jordi al Raval

Bones!

Aquest dimarts 23 d’abril va ser la diada de Sant Jordi. Aquesta emblemàtica festa que no deixa indiferent a ningú va ser com cada any un bany de masses pels carrers del centre i un bullici generalitzat per tota la ciutat.

Des del TEB, vam voler participar d’aquesta festivitat muntant una paradeta a la Rambla de Raval juntament amb la resta d’entitats amb les que treballem al barri!

A banda de diversos elements elaborats artesanalment com clips, arracades, anells, fundes de mòbil, etc. Aquest any vam optar per oferir a la gent unes roses diferents, fetes amb maduixes tallades en forma de rosa i punxades en una “tija” amb fulles comestibles! El resultat? Immillorable.

Per altra banda, també vam particicpar de la gimkana de la taula jove realitzant un “audio-matón” a la nostra paradeta amb preguntes sobre el barri i sobre els drets humans als infants que hi participaven però també a les persones que passaven per la rambla.

En pocs dies tindrem el video llest!

Avui us deixem unes quantes fotos d’un dia genial fent TEB, fent St.Jordi!