Inici de curs 2012-2013

A partir de dimecres 12 de setembre es reprenen els tallers de preparació dels 20 anys del Teb. Aquest tallers es van iniciar al maig i participen un grup d’adults i els i les joves del Teb. Al voltant de la col·laboració dels i les participants de l’entitat en la construcció col·lectiva de les activitats per celebrar els 20 anys de l’entitat, es van iniciar tallers on aprenem, per exemple, l’ús del facebook com eina de comunicació i difusió d’activitats, la creació d’un blog i el seu ús, el tractament de la imatge digital a partir de la preparació de una exposició fotogràfica, cartells i plafons informatius…

Per més informació:

Blog: http://joves.colectic.coop/20aniversari/

Facebook: https://www.facebook.com/20aniversari

A partir d’octubre es tornarà a reprendre l’horari habitual, s’iniciaran totes les formacions, els espaïs d’entitats, els espais aprenem amb l’ordinador, es reforçarà l’espai d’inserció laboral… a finals de mes s’informarà i es concretaran els nous horari per l’octubre.