Moltes gràcies a tothom per fer possible un SANT JORDI 2012 tan especial!

El dia 23 d’Abril, l’Associació per a Joves TEB i Ravalnet van tornar a estar presents a la Rambla del Raval, fent difusió de l’entitat, dels projectes en els que treballem, de la Taula Jove (amb una gimcana entre totes les entitats per donar-la a conèixer), de la Marató Pobresa i venent roses, cafès, tes i altres tallers fets pels joves per poder recollir dinerets per les colònies d’aquest any.

Si vols veure més fotos ves al Àlbum Sant Jordi 2012

En aquest Sant Jordi i com a Punt Òmnia, també hem aprofitat  per recolzar i fer difusió de La Marató Pobresa, per donar a conèixer aquesta iniciativa i convidar a veïns i veïnes a participar. Hem realitzat un “Àudio Matón” a la gimcana de Taula Jove, on els nens i nenes responien a la pregunta: “Que faries per evitar que hi hagi tanta pobresa al món?” Com sempre les i els més petits han donat una lliçó de com solucionar-ho d’una forma senzilla i evident. Aquí pots escoltar les seves respostes:

Àudio Matón Pobresa:

[stream provider=sound flv=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2012/04/master_audio_sant_jordi.mp3 img=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2010/03/logo300-e1290195961627.png embed=false share=false width=600 height=20 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Per aquest muntatge d’àudio hem fet servir la cançó “Ana Ona” de Minimal_art (2007). Sota llicència Creative Commons Attribution Noncommercial

Els reporters de TebTV han fet un petit reportatge d’entrevistes del Sant Jordi a la Rambla del Raval:

[stream provider=video flv=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2012/05/20120423_master_sant_jordi.flv img=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2011/11/tele_tebtv_16_9.jpg embed=false share=false width=600 height=340 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Encara no hem contat el que hem recollit, però de ben segur, que anirem de colònies aquest estiu, ja que els joves ahir s’ho van currar MOLTÍSSIM !!!!!!! Un cop més, orgullosos de l’associació, dels joves, de la tasca realitzada, de l’esforç dipositat per un benefici grupal i de totes les entitats del barri que van fer possible un dia tan especial. Ens tornem a veure l’any vinent!!!!