Sant Jordi 2012. “El Raval aprèn del Raval”

Una any més el barri del Raval tornar a sortir al carrer per mostrar i intercanviar experiències de les entitats, centres educatius, veïnat, comerciants…  i  amb el desig de gaudir de la diada amb tothom que s’apropi a la Rambla del Raval.

Des de l’Associació per a Joves Teb una any més els i les joves han preparat la parada de Sant Jordi per donar a conèixer l’entitat i aprofitar per autogestionar-se les colònies d’estiu amb la venta de roses, xapes, dolços, cafè, té… i moltes més sorpreses.  Esperem que passeu a fer-nos una visita i si voleu col·laborar amb els i les joves podreu emportar-vos alguna d’aquestes boniques roses que han fet per aquesta diada.

Esperem la vostra participació i que plegats gaudim d’una gran diada de Sant Jordi. Ens trobaràs a la Rambla del Raval de les 11h fins les 10h, cerca’ns a prop del Gat…

Encara no has vist els reportatges de Sant Jordi 2008 i 2009? A veure si aquest any TebTV fa un nou reportatge.

Si voleu més informació de les activitats que es realitzaran, descarrega el programa