Jornada en defensa de l’ensenyament públic i de qualitat

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA DE ZONA D’ENSENYAMENT PÚBLIC DE CIUTAT VELLA:

Benvolguda Comunitat Educativa,

L’ensenyament públic de Catalunya pateix els efectes d’una política molt agressiva que recau implacablement, i de forma injusta, en aquelles persones que més necessitem els serveis públics d’aquest país.

Ara, el Govern de la Generalitat anuncia  noves retallades que agreugen  la situació i la qualitat de l’ensenyament públic .

És difícil d’entendre com es pot assolir l’èxit escolar de tot l’alumnat sense inversió, tot incrementant les ràtios,  reduint professionals de l’educació i  programes de suport a l’alumnat, retallant les beques, les activitats extraescolars i deteriorant les condicions de treball del professorat.

Davant d’aquesta situació, l’Assemblea de Professorat de l’INS Miquel Tarradell també ha decidit sumar-se a la convocatòria del dimecres, dia 15 de Febrer, davant del Parlament i us convidem a participar-hi:

No a l’aprovació del pressupost d’Ensenyament de la Generalitat per al 2012.  Reclamem per l’educació prioritat en la despesa pública  perquè és una de les claus per construir el futur.

ATUREM AQUESTS PRESSUPOSTOS.

UNS ALTRES PRESSUPOSTOS SÓN POSSIBLES.

PER L’EDUCACIÓ PUBLICA, CAP RETALLADA.