Finalitza la Primera Fase Lliga CEEB 11/12

Hem acabat la primera fase de la lliga CEEB d’aquest any 2011.. I ens hem classificat com als quarts del nostre grup.  A la categoria JÚNIOR que estem jugant es més complicat doncs alguns dels equips tenen jugadors que són entre 23 i 25 anys tot i això ens hem passat molt bé i estem molts contents per fer una primera fase molt bona..

Aquí posem un vídeo resum de la primera fase.

[stream provider=video flv=x:/joves.colectic.coop/futbol/files/2011/12/futbol_1.flv img=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2011/11/tele_tebtv_4_3_negre.jpg embed=true share=true width=600 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Ara esperem a la segona fase i intentarem fer-ho millor que la primera fase . Moltes Gràcies a tots i us estimem molt