Què és el Teb? Nou vídeo de JovesTeb

Els i les joves del Teb hem fet un nou vídeo per explicar “Què és el Teb” per nosaltres.

El Teb es el nostre espai de trobada, es com una segona llar on fem moltes activitats, però sobretot un lloc que sentim molt nostre i ens fa ser més lliures… També hem volgut expressar que ens agradaria que millores a l’entitat i al nostre barri.

[stream provider=video flv=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2011/11/video_teb.flv img=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2011/11/tele_tebtv_16_9.jpg embed=false share=false width=600 height=340 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Aprofitant la vista de la Mercè Homs, regidora de Ciutat Vella, els i les joves del Teb l’hem rebuda i mostrat el vídeo, la Mercè ha agraït molt aquesta bona acollida i ha marxat molt contenta desprès de fer-nos una foto tots plegats.