Assemblea d’adults

Fa tot just una setmana vam celebrar la primera assemblea d’adults d’aquesta temporada.

Va ser una assemblea breu, molt familiar, en la que vam participar 12 persones i van sortir un munt d’idees!

Si recordeu, els punts inicials de l’ordre del dia de la convocatòria eren:

  • Què més podem fer al Teb?
  • Formació desprès de la iniciació informàtica.
  • Activitats culturals.

Doncs les propostes d’accions i activitats a realitzar van anar des de crear un grup de teatre a fer una visita a l’Hort del Xino, passant per propostes com crear grups de debat amb la possibilitat de projectar materials audiovisuals que recolzin i emmarquin els temes, fer ràdio, un grup d’intercanvi per aprendre anglès, crear un mercat d’intercanvi, fer una visita al Banc del Temps del Raval, participar en les sortides culturals dins el projecte Apropa Cultura,  preparar les proves per l’acreditació ACTIC, preparar per la certificació LIPC – 1 de Linux

Com veieu, l’assemblea va ser d’allò més profitosa, amb gran varietat de propostes! Ara toca, mica en mica, fer difusió de les propostes, trobar grups de persones interessades i començar a organitzar-nos.

Si t’interessa alguna d’aquestes propostes o en tens d’altres, no dubtis en passar pel Teb, i en parlem!