El teu gra de sorra per al PQPI d’informàtica al Raval

Associació per a Joves TEB

El 21 de setembre comença al Teb el Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) d’Auxiliar tècnic informàtic per a joves de 16 a 21 anys, però encara falten 4 ordinadors per completar l’aula.

Si penses que els i les joves del barri han de gaudir d’igualtat d’oportunitats en la formació i l’educació, pots fer la teva aportació a través del web migranodearena.org. Aquesta formació és gratuïta per a l’alumnat i les seves famílies.

Els PQPI són estudis reglats del sistema educatiu, què s’adrecen als nois i les noies que finalitzen l’etapa de l’ESO sense haver-ne obtingut el títol. L’objectiu és que aquesta formació els hi faciliti la incorporació al món laboral o la continuïtat dels seus estudis, de manera que tinguin l’opció, amb una formació complementària, d’obtenir el títol graduat/ada en ESO.

L’Associació per a joves Teb imparteix el PQPI amb un acompanyament professional i individualitzat. Es treballen les habilitats socials de forma transversal a totes les assignatures, des de la reparació d’ordinadors fins a la seguretat en xarxes socials. També es vincula amb altres projectes, com el taller de ràdio i maquetes de Ravalnet.

Qualsevol aportació, per petita que sembli, és molt valuosa per la continuïtat d’aquest programa. Gràcies per col·laborar!

P.D. Aquesta entrada ha estat extreta de la web de Ravalnet