Èxit total a la BARBACOA HALAL !!!

Com ha estat un any molt mogut, amb molta participació, molta implicació i moltes activitats, formacions, etc… no voliem i no podiem marxar de vacances sense cel·lebrar-ho. Així que, el dijous passat 28 de juliol, ens en vam anar tots de Barbacoa Halal !! I dic tots perquè excepte aquells que no vàren poder venir, vam disfrutar del gran dia “campestre” gairebé tot l’equip laboral del TEB i RAVALNET, els joves, els adults i un parell de “corders” i 26 pollastres 🙂 . Com la  gran majoria de joves son musulmans, vam comprar la carn a una carnisseria Halal (C/ Joaquim Costa, cantonada amb carrer del Carme) que, per cert, crec que ja té mooooooooooolts nous clients !! Estava boníssima !!! A canvi, els joves, van aprendre com es fa l’all i oli i encara s’estan llepant els dits! Total integration !!

És difícil explicar l’emoció, l’alegria, els moments i les riatlles que es van viure dijous a les Planes…. Massa intens com per explicar en paraules… Així que us deixem unes fotos que crec que us donaran una petita idea de com ens ho vam passar !! Clica aquí per veure les fotos