Un adéu amarg

Des de l’Associació per a  Joves TEB volem fer pública la nostra tristesa per la pèrdua d’en Badre, jove del Raval que va morir al carrer el passat 2 de desembre  i volem donar el condol especialment a  la seva família i amics.

També volem fer pública la nostre indignació per tots els fets que van succeir al voltant d’aquesta tràgica mort i per això ens hem adherit al següent manifest, com han fet moltes altres entitats i persones del barri:

MANIFEST DEL RAVAL  (Català)

MANIFEST DEL RAVAL (Castellà)

També s’ha creat una pàgina web on podreu trobar aquest manifest i adherir-vos.

També trobareu l’escrit  “Justícia i respecte” de l’Aina Tur que portava el grup de teatre  on participava en Badre.

Durant aquestes darreres setmanes s’han realitzat un seguit d’activitats impulsades per educadors i joves del barri, per dir-li tot allò que ja no se li podrà dir en persona, per recordar-lo i pensar-lo, per homenatjar-lo i dir-li que sempre estarà entre nosaltres.