Videotutorials d’usos de l’idCAT

Videotutorials d’usos de l’idCAT

Videotutorials d’usos de l’idCAT

Comentaris tancats a Videotutorials d’usos de l’idCAT

El canal d’idCAT a Youtube conté videotutorials per realitzar tràmits amb el certificat digital idCAT. Alguns dels tràmits que es poden realitzar són sol·licitar l’informe de la vida laboral i consultar el saldo de punts del carnet de conduir. També podem consultar la nostra inscripció al cens electoral i demanar el certificat de naixement. Podeu veure tots els vídeos a la llista de reproducció “Tràmits i usos” del canal d’idCAT al Youtube, estan disponibles en castellà i en català.
Aquest és un dels exemples dels videotutorials, amb la sol·licitud de la vida laboral:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZNA-16WUoT0&list=PL30A21AE3075F2C6F&index=5&feature=plpp_video[/youtube]

About the author:

Related Posts

Back to Top