Curs bàsic d’ús del certificat digital

Curs bàsic d’ús del certificat digital

Curs bàsic d’ús del certificat digital

Comentaris tancats a Curs bàsic d’ús del certificat digital

Curs bàsic d’ús del certificat digital

Està disponible al repositori Moodle de Punt TIC, Curs bàsic d’ús del certificat digital adreçat a la ciutadania i que guia en el procés d’obtenció i instal·lació del certificat. Aquest curs està basat en la formació d’Identificació digital i signatura electrònica de CATCert.

La formació té com a objectiu donar a conèixer alguns dels avantatges del certificat digital personal idCAT i que l’alumnat completi pas a pas el procés d’obtenció i instal·lació del mateix. El temari inclou els següents mòduls:

  1. L’Administració electrònica i les gestions en línia
  2. La certificació digital
  3. Obtenció del certificat idCAT
  4. Instal·lació per a l’ús del certificat

About the author:

Related Posts

Back to Top