Voces Mudas, el nou videoclip del col·lectiu de rap La Llama

Després de més de 2 mesos de silenci però d’un intens treball, els joves participants del col·lectiu de rap La Llama del Taller de Rimes del Teb tornen a la càrrega i sense pèls a la llengua amb el tema “Voces Mudas”.

En aquesta ocasió, els joves MC’s canten i denuncien les múltiples desigualtats i greuges de gènere entre homes i dones en la societat actual. Amb un missatge contundent i ple de reivindicacions, La Llama llança rimes amb un fort contigut crític i alhora constructiu.

Aquest tema, a més, a contat amb diverses col·laboracions externes de l’entitat, com per exemple la de la formació Beroots Bangers i Mr. Sutra, que han produït el beat i han gravat, mesclat i masteritzat la cançó.

Els joves del taller de breakdance també han participat en l’elaboració del videoclip tot ballant.

També cal destacar la participació del col·lectiu feminista Gatamaula que ha desenvolupat un taller sobre qüestions de gènere amb els joves del Teb.

 

Despés de molts esforços, treball en comú, aprenentatge i participació, aquí teniu el resultat:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RDirlPRVoaE&hd=1[/youtube]