Vídeos per conèixer el Teb

Ara que celebrem el nostre 20è aniversari, és un bon moment per donar a conèixer la tasca que es realitza a l’Associació per a Joves Teb. I quina millor manera d’explicar-ho que de la mà dels i de les joves que hi participen i els/les professionals que hi treballem? Hem fet una petita tria de vídeos i àudios a través dels quals podràs conèixer el treball que desenvolupa la nostra entitat.

A l’apartat Multimèdia trobaràs uns quants vídeos i àudios com aquest que tens aquí.

[stream provider=video flv=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2011/11/video_teb.flv img=x:/joves.colectic.coop/wp-content/blogs.dir/1/files/2011/11/tele_tebtv_16_9.jpg embed=false share=false width=540 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Aquesta entrada ha esta publicada en Vídeos del Teb. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.