Optem al Premi Josep Parera

Hola a Tots! Us volem explicar, que som candidats al Premi Josep Parera, que pretén reconèixer públicament la
trajectòria, de 10 o més anys, de persones i organitzacions socials que s’hagin distingit en la seva vocació i dedicació al servei del desenvolupament comunitari en les dimensions social, humanitària i/o solidària.

De ben segur que hi haurà moltes altres entitats que opten al premi, que se’l mereixen tant o més que nosaltres…. però si penseu que ens el mereixem, el vostre suport és important per nosaltres!!! podeu posar “m’agrada” en la publicació d’aquest enllaç: https://www.facebook.com/tebraval/timeline/story?ut=32&wstart=1341126000&wend=1343804399&hash=405215132859511&pagefilter=3
o, encara millor, podeu comentar per què penseu que ens mereixem aquest premi. Vinga!!! que el NO ja el tenim i anem cap el SI, tots junts podem!!!!!! Aquesta és la força del TEB!!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.