Sant Jordi 2012. “El Raval aprèn del Raval”

Una any més el barri del Raval tornar a sortir al carrer per mostrar i intercanviar experiències de les entitats, centres educatius, veïnat, comerciants…  i  amb el desig de gaudir de la diada amb tothom que s’apropi a la Rambla del Raval.

Des de l’Associació per a Joves Teb una any més els i les joves han preparat la parada de Sant Jordi per donar a conèixer l’entitat i aprofitar per autogestionar-se les colònies d’estiu amb la venta de roses, xapes, dolços, cafè, té… i moltes més sorpreses.  Esperem que passeu a fer-nos una visita i si voleu col·laborar amb els i les joves podreu emportar-vos alguna d’aquestes boniques roses que han fet per aquesta diada.

Esperem la vostra participació i que plegats gaudim d’una gran diada de Sant Jordi. Ens trobaràs a la Rambla del Raval de les 11h fins les 10h, cerca’ns a prop del Gat…

Encara no has vist els reportatges de Sant Jordi 2008 i 2009? A veure si aquest any TebTV fa un nou reportatge.

Si voleu més informació de les activitats que es realitzaran, descarrega el programa

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Blog, Els espais, ÒmniaTeb i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.