Gràcies per fer possible el concert dels 20 anys!

Mateolika en un moment del concertAviat publicarem les fotos del concert del passat 29 de setembre a l’Ateneu 9Barris.

Mentrestant, volem agrair a tota la gent que va assistir-hi malgrat la pluja, a l’Ateneu 9Barris per tot el suport amb l’espai i l’organització i sobretot als i a les artistes que ens van oferir, de manera desinteressada,  més de 6 hores de molt bona música.

Gràcies Dj Aka, Vittur, Spuu, Mc Redecki, Fat Skuru, Mateolika, La Kinky Dub Machine, Drako, Evy, Efrén, Suko, Dj Switch, Eddine Saïd, Dlux, De Kalle, Demo, DjSwet, i Mr. Sutra.

La recaptació del concert va destinada al projecte de maquetes i break dance dels joves del Teb, els quals també van participar al concert i que avui tornen a pujar a l’escenari per una  actuació conjunta amb el projecte berlinès Gangway Beatz, al Casal de Barri Folch i Torres.

Aquesta entrada ha esta publicada en Concert 29S. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.